Библия

БИБЛИЯTA (от гръцки βιβλία - книги) е каноническа колекция от свещени за християните текстове. Тя е разделена на две части. Първата, наречена Стар Завет, обхваща книгите, написани преди Христос, а втората, Нов Завет, обхваща останалите книги, писани в първи век след Христос.

Подредба:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Библия (голям формат)
  Библия, сиреч книгите на Свещеното Писание на Ветхия и Новия Завет, издание на св. Синод на Българската православна църква. Официален библейски превод на БПЦ, който се използва за богослужебни цели. Иницииран е от Варненския и Преславски митрополит Симеон, член на Българската академия на науките и и..
  Без данък: 32,00лв. 32,00лв.
  37,00лв.
 • Библия, джобен формат
  Детайли джобен формат, луксозно издание, без препратки Описание Компактна, лека и удобна за носене Библия – качествено и добре оформено издание, без допълнителни материали. Луксозно издание Това издание се предлага с меки кожени корици и позлатени страници. ..
  Без данък: 15,00лв. 15,00лв.
 • Библия (джобен формат, бордо)
  Единствено по рода си на българския пазар, това бижу на библейското книгоиздаване съчетава по един изключителен начин удобен формат, съвременна визия и елегантен дизайн, като същевременно запазва класическото си излъчване с виненочервения си цвят и позлатени страници. За удобство, текстът е тематичн..
  Без данък: 28,00лв. 28,00лв.
  32,00лв.
 • Библия (малък формат)
  С черни, меки корици и позлатени страници, тази луксозна Библия малък формат е подходяща както за лична употреба, така и за стилен и елегантен подарък. Допълнителните справочни материали, като ред на евангелските събития по четирите евангелисти, парични единици в Новия Завет, указател на апостолскит..
  Без данък: 29,00лв. 29,00лв.
  33,00лв.
 • Библия (малък формат, черна)
  Модерен и авангарден дизайн, комбиниращ графитено черно с тъмно червено, както и мат, и гланц. Ревизирано издание на Цариградската Библия, отразяващо най-новите тенденции в българския книжовен език, но и запазващо духа на протестантската традиция.    - мека корица - тематични п..
  Без данък: 17,00лв. 17,00лв.
 • Библия (среден формат)
  С черни, твърди корици и позлатени страници, тази Библия е подходяща както за лична употреба, така и за стилен и елегантен подарък. Допълнителните справочни материали, като ред на евангелските събития по четирите евангелисти, парични единици в Новия Завет, указател на апостолските и евангелските чет..
  Без данък: 23,00лв. 23,00лв.
  27,00лв.