Библия

БИБЛИЯTA (от гръцки βιβλία - книги) е каноническа колекция от свещени за християните текстове. Тя е разделена на две части. Първата, наречена Стар Завет, обхваща книгите, написани преди Христос, а втората, Нов Завет, обхваща останалите книги, писани в първи век след Христос.

Подредба:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Библия (голям формат)
  Библия, сиреч книгите на Свещеното Писание на Ветхия и Новия Завет, издание на св. Синод на Българската православна църква. Официален библейски превод на БПЦ, който се използва за богослужебни цели. Иницииран е от Варненския и Преславски митрополит Симеон, член на Българската академия на науките и и..
  Без данък: 32,00лв. 32,00лв.
  37,00лв.
 • Библия (голям формат, бордо)
  Особености: -      мека корица от еко кожа -      думите на Исус в червен цвят -      пояснителни бележки под линия -      богат картографски материал -      хр..
  Без данък: 50,00лв. 50,00лв.
 • Библия (джобен формат, бордо)
  Единствено по рода си на българския пазар, това бижу на библейското книгоиздаване съчетава по един изключителен начин удобен формат, съвременна визия и елегантен дизайн, като същевременно запазва класическото си излъчване с виненочервения си цвят и позлатени страници. За удобство, текстът е тематичн..
  Без данък: 35,00лв. 35,00лв.
 • Библия (малък формат)
  С меки корици и позлатени страници, тази луксозна Библия малък формат е подходяща както за лична употреба, така и за стилен и елегантен подарък. Допълнителните справочни материали, като ред на евангелските събития по четирите евангелисти, парични единици в Новия Завет, указател на апостолските ..
  Без данък: 30,00лв. 30,00лв.
 • Библия (малък формат, черна)
  Модерен и авангарден дизайн, комбиниращ графитено черно с тъмно червено, както и мат, и гланц. Ревизирано издание на Цариградската Библия, отразяващо най-новите тенденции в българския книжовен език, но и запазващо духа на протестантската традиция.    - мека корица - тематични п..
  Без данък: 17,00лв. 17,00лв.
 • Библия - голям формат, луксозна с палци
  Луксозно издание, винено-червен цвят, мека кожена корица. За удобство, шрифтът е по-едър, текстът е тематично разделен, а думите на Исус Христос са дадени в червен цвят. С получерен шрифт са отбелязани особено важните стихове, така както са подчертани в Библията на Мартин Лутер, следвайки утвърденат..
  Без данък: 50,00лв. 50,00лв.
 • Библия - джобен формат, черна
  Изключително удобният формат Библия в нов, класически черен цвят и позлатени страници. Това бижу на библейското книгоиздаване е подходящо както за лична употреба, така и като стилен и елегантен подарък. За удобство, текстът е тематично разделен, а с получерен шрифт са отбелязани особено важните стих..
  Без данък: 35,00лв. 35,00лв.
 • Библия - Пълноценен живот в Святия Дух
  Превода в библията е на Българско Библейско Дружество! Пълноценен живот в Святия Дух е предназначена да ви помогне да разберете по-задълбочено и цялостно истините от Божието Слово и по този начин да израстнете в любов, чистота и вяра в Господ Исус Христос (1Тим 1:5). Конкретните характеристики и по..
  Без данък: 35,00лв. 35,00лв.
 • Библия - твърди корици (тъмно сив цвят)
  Нов превод от оригиналните езици, предаващ библейското послание по начин, съобразен с особеностите и развитието на литературния български език. Тематичното разделение по параграфи и въведения към отделните библейски книги, както и допълнителните материали, са само малка част от предимствата на тов..
  Без данък: 38,00лв. 38,00лв.
 • БИБЛИЯ - шесто ревизирано издание
  Изданието е преработка на съвременен български език на основата на българския превод на Библията от оригиналните текстове извършен от Константин Фотинов, Петко Славейков и колектив, издаден за първи път през 1871 година (Цариградска Библия). Ревизията на Библията на ИК ВЕРЕН е позната на българския ..
  Без данък: 21,00лв. 21,00лв.
 • БИБЛИЯ - шесто ревизирано издание
  Изданието е преработка на съвременен български език на основата на българския превод на Библията от оригиналните текстове извършен от Константин Фотинов, Петко Славейков и колектив, издаден за първи път през 1871 година (Цариградска Библия). Ревизията на Библията на ИК ВЕРЕН е позната на българския ..
  Без данък: 21,50лв. 21,50лв.
 • Библия с едър шрифт (НП)
  Представяме Библия с голям шрифт и специално разработен дизайн и вътрешно оформление на текста, което да улесни четенето дори при хора с медицински зрителен проблем. Добавеният увеличителен инструмент (лупа) е допълнително улеснение и удобство. Нов превод от оригиналните езици, предаващ библейско..
  Без данък: 43,00лв. 43,00лв.