Възпитание

Подредба:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Време на възможности
  Спорят кой да вземе последната поничка. Плачат, че нямат какво да облекат половин час преди училище. Повтарят “Само мен родителите ме карат да...” Караници с тийнейджърите, които смущават спокойствието на родителите? Има отлични възможности да осъществим контакт, да се вслушаме и да възпитаме нашит..
  Без данък: 6,00лв. 6,00лв.
 • Вяра и наука
  Вдъхновен от мисълта на Блез Паскал „Природата пред едни разкрива величието на Твореца, а за други го скрива", Валентин Велчев предлага критичен анализ на хипотезата за еволюционния произход на света от християнски позиции. В оборването на теорията за еволюцията са привлечени за свидетели великите ..
  Без данък: 10,00лв. 10,00лв.
 • Да отгледаш момичета
  Основно ръководство за правилното отглеждане на нашите дъщери – от авторитета по родителски въпроси и доверен семеен съветник, д-р Джеймс Добсън Натиск от страна на връстници. Смущения в храненето. Решения за любовта, романтиката и секса. Изисквания при училищното обучение. Цели в живо..
  Без данък: 11,90лв. 11,90лв.
 • Да отгледаш момчета
  След множество жестоки и трагични събития с участието на момчета и младежи, все повече хора си задават въпроса къде ние, като общество, грешим във възпитанието на нашите синове? Защо толкова често се проваляме в опитите си да изградим у тях характер? Защо толкова много момчета изживяват криза? Какви..
  Без данък: 11,90лв. 11,90лв.
 • Петте езика на любовта при децата
  Сърдечна и безрезервна любов. Всяко дете има нужда от нея. А вие знаете ли как да му я дадете? Децата отчайващо се нуждаят да разберат колко много ги обичате. Но ако не познавате личния им “език на любовта”, резултатът ще е същият, както ако им говорите на патагонски. Всяко дете (както и всеки възр..
  Без данък: 7,90лв. 7,90лв.
 • Приятелство
  „Нежното приятелство утешава душата“ намираме записано от библейския автор в книга Притчи, гл. 27, ст. 9. Какво говори Библията за приятелството? Какви са характеристиките на истинското приятелство, влиянието на добрите приятели, какво разваля приятелството? Малък формат, твърди корици, луксозно ..
  Без данък: 3,50лв. 3,50лв.
  5,00лв.
 • Родители с болка
  Имате ли деца? Как бихте реагирали, ако вашето дете се пристрасти към алкохола или наркотиците, започне да бяга от дома или дори е криминално проявено? Ще обвинявате ли себе си? А детето си? Ще обвинявате ли обществото? Как да се справим с вината, напрежението, гнева и чувството на безпомощност, кое..
  Без данък: 7,00лв. 7,00лв.
 • Тийнейджърът - как да го обичаме
  Тийнейджърите са израстващи деца. Те не са възрастни. Техните нужди, включително емоционалните, са все още детски. Една от най-честите грешки, които родители и учители допускат, е да се отнасят към тийнейджърите като към възрастни хора. Така пренебрегват тяхната детска нужда да чувстват, че някой ги..
  Без данък: 6,90лв. 6,90лв.
 • Богове идоли гурута
  Авторът пита, накъде ни води източната мистика – към спасение или гибел. Като се основава на своя личен опит от практикуването на различни религиозни учения и аскетика, Клаус Кенет съпоставя тяхното учение и практика с това на православното християнство. Стремежът му е да предпази съвременнния търса..
  Без данък: 15,00лв. 15,00лв.