Културната карта

Културната карта

Вид на продукта: меки корици
Наличност:
В наличност
Цена: 25,00лв. Без данък: 25,00лв.
Описание

Независимо дали работите от вкъщи, или пък в чужбина, успехът в бизнеса във все по-глобализираната и виртуална среда изисква умения да можете да се придвижвате сред културните различия. Ерин Майер, прочут експерт в тази област, ще е вашият гид през този фин, понякога коварен терен, където хората от коренно различни среди се очаква да работят в хармония.

Макар английският да е глобален език, е лесно да попаднете в културните капани, които излагат на опасност кариери и провалят сделки. В Културната карта Ерин Майер осигурява тестван модел за дешифриране на това как културните различия влияят върху международния бизнес. Тя съчетава интелигентната аналитична рамка с практически приложими съвети за това как да успеете в тази глобална среда.

Ерин Майер е професор в INSEAD - едно от водещите международни бизнес училища в света. Тя е директор на програмата за мениджъри към INSEAD Управление на глобални виртуални екипи и мениджърски умения в международния бизнес. Нейни статии ще намерите в Harvard Business Review, Singapore Business Times и Forbes.com През 2013 г. Ерин е избрана в списъка на Thinkers50 Radar от света на най-влиятелните бизнес мислители.

Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Сходни артикули